Rezervări

Ai multe motive să rezervi direct în site-ul Nobillis

Rezervă direct în site-ul Nobillis, noi îți garantăm cel mai avantajos preț. În cazul pachetelor pentru sejururi oferim discounturi și surprize speciale (detalii complete în secțiunea Oferte).
Prețul corect

Prețul corect

Nobillis

Carpathian Residence

Separator alb Nobillis

Ne dorim să fim aproape de cei care ne viziteze. Astfel, dacă rezervi direct în site-ul nostru, ai garanția celui mai bun preț. Te asigurăm că site-urile de booking vor afișa pentru rezervări la Nobillis prețuri mai mari sau egale cu cele pe care le vei găsi în site-ul nostru!

Experiență la înălțime

Experiență la înălțime

Nobillis

Carpathian Residence

Separator alb Nobillis

Nobillis – Carpathian Residence este promisiunea unei experiențe la înălțime. Pentru rezervarea sejururilor cu mese incluse si minim 3 nopti de cazare, am pregătit o serie de surprize “din partea casei” – sticlă de vin din colecția Nobillis, o inimioară din ceramică prin atelierul de pictură Made By You (detalii despre sejururi în secțiunea Oferte)

Informații complete

Informații complete

Nobillis

Carpathian Residence

Separator alb Nobillis

Rezervând direct ai acces la informații complete. Poți solicita în scris sau prin telefon informații sau condiții speciale de rezervare. Te poți informa cu privire la serviciile conexe (drumeții, plimbări pe bicicletă, vizite organizate în zona tradițională Peștera). 

Cameră dublă

Special pentru cupluri și familiile cu un singur copil, camerele twin deluxe sunt spațioase și dotate cu un mobilier unicat, creat special pentru interiorul de la Nobillis. Desigur, putem oferi, la cerere, paturi suplimentare sau chiar pătuț pentru copilul mic. Diminețile sunt diferite la Nobillis, pentru că spectacolul Munților Bucegi îl poți urmări chiar de pe terasa camerei tale!

Preț:

595 RON / noapte / 2 persoane, minim 2 nopti

___________________________

Mic dejun inclus pentru 2 persoane.

Apartament

Apartament Superior este ideal pentru cei care își doresc mai mult spațiu sau pentru famillile cu mai mulți copii. Și aici, mobilierul este unicat, creat special pentru a se integra în spațiul design hotelului. Se pot oferi paturi suplimentare, la cerere. Fiecare apartament se bucură de terasă proprie, de unde poți admira priveliștea spre zona Peștera – Măgura și spre Munții Bucegi.

Preț:

985 RON / noapte / 2 persoane, minim 2 nopti

___________________________

Mic dejun inclus pentru 2 persoane

Booking

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

 

Searching...

Enter your details

Special requirements

0

Discount:


lei

Reservation summary

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Check-in: - Change
Check-out: - Change
Number of nights:
Adults: - Change
Accommodation: - Change

Accommodation price: lei
Price includes:
Options price: -lei
Coupon discount amount: lei
Discount amount: lei

Deposit amount: lei

Total price: lei

See you soon!

Terms and conditions

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

 

Rezervările se fac numai prin motorul de rezervare. Pentru informații suplimentare, ne găsiți la:
tel: 0741 510255/ 0727 425960
Alte informații
Supliment mic dejun copil peste 2 ani/adult – 50 RON/persoană/zi; Micul dejun este inclus doar pentru copii sub 2 ani, pentru un singur copil.
Pat suplimentar (disponibil numai pentru camera dublă) – 100 RON/persoană/noapte cu mic dejun inclus; În camera dublă se acceptă maximum doi adulți și un copil. În apartament se acceptă maximum doi adulți și doi copii.
Accesul cu mancare sau bauturi alcoolice/nealcoolice din exterior nu este acceptat.
Accesul cu animale de companie nu este acceptat.
Pentru a confirma rezervarea: plată integrală în 48 de ore.
În situaţia anulării cu mai mult (>=) de 15 zile înainte de data de check-in, se va returna valoarea integrală a avansului.
În situaţia anulării cu mai puţin (<) de 15 zile înainte de data de check-in, se va reţine valoarea integrală a avansului sau se va reprograma rezervarea pentru o perioadă viitoare, în limita disponibilităţilor, cu păstrarea avansului în cont hotel. Reprogramarea se poate face într-un interval de timp viitor de maxim 6 luni.
Locul în care te bucuri de vacanță!