Restaurant Peștera

Restaurant cu o priveliște care îți taie respirația

Restaurantul Nobillis te întâmpină cu cele mai gustoase preparate din zonă, atât din bucătăria internațională, cât și din cea tradițional românească. Gustările speciale, pentru evenimente, sunt și ele pregătite cu ingrediente locale, naturale și proaspete.

Mic dejun la înălțime

Diminețile altfel sunt acelea în care te răsfeți cu o priveliște care îți taie respirația, savurând bucate delicioase, pregătite cu dragoste. 

Evenimentul tău, altfel

Pentru momentele importante din viața ta alege  un loc altfel, capabil să le facă memorabile și să le dea strălucire, alege o experiență la înălțime.

Restaurantul Nobillis

Restaurantul cu cele mai gustoase preparate, din zonă. Vei vedea că experiența este cu adevărat bogată după ce guști pentru prima dată din bucatele noastre!

Rezervă un loc la Restaurantul Nobillis

Rezervările pentru restaurant se fac direct la telefon: 0741 222492

Mic dejun la înălțime


Bucate delicioase, pregătite cu dragoste, dis de dimineață, asta înseamnă să începi diminețile la Nobillis.
Nu vei uita experiența de aici, aproape de nori, savurând cafeaua, sau ceaiul, respirând aerul tare, privind de sus tot Culoarul Rucăr – Bran. Diminețile deasupra norilor te încarcă cu energie, iar un mic dejun variat este modul în care noi îți urăm Bună dimineața!. Desigur, cafeaua aromantă, sucul de fructe și plăcinta cu fructe proaspete nu fac decât să îți înfrumusețeze diminețile la Nobillis.

Meniuri speciale pentru evenimentele din viața ta

Restaurantul Nobillis este pur și simplu perfect pentru o cină romantică, petreceri aniversare, nunți, botezuri sau alte evenimente speciale pe care dorești să le realizezi alături de cei dragi. Creăm meniul potrivit pentru evenimentul propus de tine, în funcție de opțiuni și preferințe, întotdeauna cu preparate și ingrediente naturale, din zonă.

Restaurantul cu cele mai gustoase preparate, din zonă

Ne mândrim cu o varietate de preparate culinare, precum supe, salate, paste, carne, legume, pește și mai ales specialitățile delicioase ale casei, preparate cu multă grijă! Servim preparate din bucătăria internațională, dar și din cea tradițional românească. Mai presus de priveliștea restaurantului, care îți taie respirația, nu poate fi decât măiestria bucătarului nostru. Și da, gătim cu pasiune și servim bucate gustoase, pregătite cu ingrediente naturale și proaspete, din zonă.

Evenimentul tău la Nobillis

 Contactează-ne pentru detalii și rezervări: 0741 222492

Descoperă și activitățile pe care le poți face la Nobillis

Nobillis este locul în care te șimți liber și în care trăiești experiențe la înălțime. Aici ai acces la o varietate de activități menite să îți reîncarce bateriile, să îți aduca inspirație sau doar relaxare. Drumețiile pentru copii sau pentru pasionați în Parcul Natural Piatra Craiului, plimbările pe bicicletă, incursiunile în spațiul tradițional al satului Peștera sau lectura la căldura șemineului sunt doar câteva dintre cele pe care ți le propunem.

Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

X