Promisiunea Nobillis

Promitem o experiență desăvârșită de vacanță, în inima munților, într-o reședință turistică, la standarde înalte, integrată perfect în cultura locală. Dorim să îți oferim confort deplin în acest cadru natural perfect. Punem suflet în tot ceea ce facem pentru ca la Nobillis să te simți mereu ca “acasă”.

Privește, gustă, simte!

Experiența ta la înălțime, în Carpați.

 

Așezat la o altitudine de 1200 de m, în satul Peștera, departe de zgomotul zonelor turistice supra-aglomerate, Nobillis – Carpathian Residence este locul ideal pentru vacanța ta. Într-un peisaj care îți trezește simțurile și îți oferă acces la un cadru natural foarte bine conservat (Parcul Național Piatra Craiului și satele Peștera, Măgura, Șirnea, Ciocanu), Nobillis promite experiența traiului la munte, aproape de nori, într-un design-hotel modern, cu servicii de înaltă calitate.

Servicii la înălțime

Conceptul ”la înălțime”, lansat de Nobillis – Carpathian Residence, înseamnă camere elegante și confortabile, bucate alese și multă relaxare, într-un peisaj de poveste. Amenajările interioare, realizate cu materiale naturale, în culori calde, emană o atmosferă de familie. Bucătăria combină preparate rafinate, dar și bucate tradiționale. Facilitățile de relaxare, împreună cu ospitalitatea gazdelor, aduc un plus de confort și transformă sejurul tău într-o adevărată încântare.

În Munții Carpați

Nobillis – Carpathian Residence este promisiunea unei experiențe unice, la înălțime. Indiferent că ești dornic de aventură sau doar de un sejur relaxant, ai la dispoziție o varietate de activități, aproape de inima munților. Promitem să te surprindem!

Castelul Bran

În drumul tău spre Nobillis – Carpathian Residence, situat în satul Peștera, la cota 1200, la aproximativ 20 de minute de Castelul Bran, cu siguranță merită să faci o oprire la castelul cunoscut și sub numele de Castelul lui Dracula.

Locul ideal pentru drumeții cu familia

Ce poți face la Nobillis – Carpathian Residence!?

Sunt foarte multe de făcut la Nobillis. Poți citi mai jos despre câteva dintre experiențele pe care le poți trăi la noi. Mai multe informații vei descoperi în paginile dedicate, însă numai experiența trăită pe viu va fi cea care îți va demonstra că există experiențe la înălțime în Carpații Românești.

 • PEISAJE UNICE

  Masivul Bucegi te întâmpină, maiestuos, îndată ce ieși pe terasele camerelor sau ale restaurantului. De cealaltă parte, Piatra Craiului stă strajă locului, coborându-și coamele împădurite până aproape de Nobillis.

 • UN LOC PRIMITOR

  Exteriorul și interiorul sunt amenajate cu atenție la detalii. Recepția hotelului se continuă armonios cu un lobby generos, dotat cu fotolii confortabile, un șemineu și o mică bibliotecă, iar din lobby se trece mai apoi în barul Nobillis.

 • PREPARATE GUSTOASE

  Alături de un vin de origine, poți savura specialități din bucătăria internațională: mușchi de vită pe rocă vulcanică încinsă, raclette, fondue de brânză, dar si preparate din zonă precum păstrăvul la grătar și bulzul cu brânzeturi românești și afumătură.

 • LINIȘTE

  Nobillis este locul în care poți gusta pe deplin liniștea, departe de forfota orașului, la înălțime, în Carpați.

 • TIMP CU FAMILIA

  Peisajul îți taie respirația și îți oferă experiențe unice. În timpul drumeției, fragi, afine și zmeură îți ies în cale. Pe timp răcoros, poți petrece timp cu familia în interior.

 • NATURĂ

  Descoperă la orice pas contrastul culorilor, urmărește orizontul peste munții înalți, lasă-te fermecat de alternanța colinelor cu pajiști, a văilor adânci și a așezărilor tradiționale.

 • Experiențe

  Fie că vei prefera să îți petreci timpul citind lângă șemineu, savurând vinurile de colecție, fie că vei sta pe terasă, contemplând liniștea și frumusețea naturii sau vei alege bicicleta, de la noi pleci încărcat cu energie și voie bună.

 • LUMEA SATULUI

  Nobillis se află în satul Peștera, un sat de munte unde s-au păstrat o serie de tradiții. Casele vechi, vopsite în culori autentice, acoperite cu șindrilă, unele cu fațade din șindrilă, sunt specifice locului.

 • BIROU ÎN NATURĂ

  De multe ori, ne dorim doar un spațiu de evadare, de ieșire din rutina cotidiană. Pentru cei care își caută un birou în natură sau un spațiu pentru conferințe și evenimente, Nobillis este alegerea ideală.

Ținem aproape

Newsletter

Înscrie-te la newsletter, te ține aproape cu articole despre zonă, natură, obiceiurile locului, evenimentele noastre.

Drumeții cu ghidul nostru montan

Ce spun oaspeții pe TripAdvisor

Gândurile și experiențele oaspeților care ne-au trecut pragul.

Ai multe motive să rezervi direct, în site-ul Nobillis

Rezervă direct în site-ul Nobillis, iar noi îți garantăm un preț avantajos. 

Galerie foto Nobillis - INSTAGRAM

Momente de bucurie și inspirație în inima munților Carpați.

Nobillis – Carpathian Residence

Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

X