Nobillis – Carpathian Residence pentru vremuri mai bune

Nobillis – Carpathian Residence pentru vremuri mai bune

Oferta open-date pentru tot anul 2020, cu durata minimă de rezervare de 2 (două nopți)

  • Cameră dublă

  • RON340noapte
  • 450 RON/noapte

    mic dejun inclus pentru 2 persoane

  • Apartament

  • RON470noapte
  • 620 RON/noapte

    mic dejun inclus pentru 2 persoane

Acum stăm acasă, dar viața merge înainte. Cum ne puteți (și vă puteți) ajuta?

Dragi oaspeţi, am închis Nobillis – Carpathian Residence în urmă cu mai bine de două săptămâni, încă înainte de decizia oficială a autorităţilor, pentru a preveni răspândirea coronavirusului şi pentru a vă proteja în acest mod, dar şi pentru a ne proteja angajaţii. Urmează o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar în HORECA, turism și evenimente lucrurile s-au oprit brusc și vor rămâne așa cel puțin o lună de zile. La Peştera nu e neplăcut să te izolezi. Avem destule proiecte de care acum avem timp să ne ocupăm: renovarea camerelor, restaurantului şi a spaţiilor comune, spații noi de relaxare în grădină și terasă nouă de vara, pe 400 mp. Proiectele sunt însă sub semnul întrebării pentru că cash flow-ul a devenit brusc zero.

Proiectele:
Renovările. Ne propunem să reîmprospătăm suprafeţele zugrăvite, cu vopsele antibacteriene de cea mai bună calitate, dar şi echiparea paturilor cu saltele şi perne moderne, pentru o calitate a somnului excepţională. Dotam terasa de vară cu umbrele mari şi mobilier nou şi ergonomic, unde să avem 32 de locuri la umbră, așa încât pe timpul verii să vă simțiți confortabil chiar dacă e foarte cald şi mult soare. Amenajam locuri cu hamace, unde să poți picoti ferit de restul invitaților.
Oferta:
Am pus în vânzare bilete de cazare cu mic dejun, open-date, valabile tot anul 2020, dar care vor putea fi cumpărate doar pe perioada crizei. În felul acesta noi avem bani să continuăm proiectele, dar şi să susţinem costurile mari (chiar şi în regim de avarie) cu utilităţile, iar voi veți beneficia de zile de relaxare, în condiţii de cazare de lux şi într-un cadru natural de poveste, la un discount neobișnuit pentru noi.
Cum puteți plăti:
Biletele open-date presupun să urmați aceiași pași ca la o rezervare obișnuită: scrieţi-ne un e-mail cu o cerere de rezervare în care să specificaţi tipul şi numărul de camere, precum şi informaţiile dumneavoastră de contact, iar noi vom reveni cu informaţiile de plată (card sau transfer bancar), cu biletele de cazare în format electronic şi cu confirmarea rezervării open-date.

REZERVĂRI

Nobillis – Carpathian Residence
office@nobillis.ro,
www.nobillis.ro
mobil: 0741-222492

Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

X