Vom fi și mai aproape de tine! Lansăm o nouă platformă web în data de 24 mai.
Ascultă, vezi, simte, gustă – trăiește experiența la înălțime!

NOBILLIS

CARPATHIAN RESIDENCE

Așezat la o altitudine de 1200 de m, în satul Peștera, Nobillis este locul în care te simți liber, departe de zgomotul zonelor turistice supra-aglomerate. Nobillis îți oferă acces la un cadru natural foarte bine conservat (Parcul Natural Piatra Craiului) și experiența traiului la munte, aproape de nori.

Servicii la înălțime

Nobillis înseamnă servicii de înaltă calitate și preparate savuroase, într-un design hotel modern. Arhitectura și design-ul interior au fost proiectate pentru a crea un mediu plăcut și primitor. Dorința noastră este să oferim confort deplin în acest cadru natural perfect. Punem suflet în tot ceea ce facem și suntem dedicați pentru ca la Nobillis să te simți mereu „acasă”.

Sus, aproape de nori

Nobillis este promisiunea unor experienţe complete, memorabile. Spunem memorabile pentru că ajuns aici, la înălțimile munților, vei întâlni un peisaj care îți trezește simțurile și te face să te simți liber. De aici vei avea acces la o panoramă completă a munților Bucegi, vei vedea masivul Piatra Craiului și o bună parte a Culoarului Rucăr-Bran. De sus, totul se vede altfel!

Sunt multe motive 

Nu trebuie să te îndoiești, merită să urci la Nobillis. Chiar bucuria drumului este primul motiv pentru care merită să ne faci o vizită. Din Bran, drumul urcă spre Parcul Natural Piatra Craiului, pe un urcuș de vreo 20 de minute. Probabil va fi unul dintre cele mai frumoase drumuri pe care l-ai parcurs vreodată. Peisajul, satele tradiționale, casele vechi și natura te vor lăsa fără cuvinte.

 • Să privești de sus

  Un peisaj care îți taie respirația și îți oferă experiențe unice, alături de cei dragi. Să tot stai și să privești în zare, savurând pe terasa Nobillis un ceai, o cafea sau limonada casei. De pe terasă vei vedea toată partea vestică a Masivului Bucegi, Munții Leaota și o mare parte din Culoarul Rucăr-Bran.

 • Un loc primitor

  Promitem o experiență desăvârșită de vacanță, în inima munților, într-o reședință construită la standarde înalte, dar care ține cont de integrarea în cultura locală. Interiorul este amenajat cu o foarte mare atenție la detalii, în culori calde, pentru a crea o atmosferă primitoare, care te face să te simți ca ”acasă”.

 • Preparate gustoase

  Avem cel mai bun restaurant din zonă, unde servim preparate din bucătăria internațională, dar și din cea tradițional românească. Nu doar peisajul și restaurantul primitor ne fac să spunem asta, ci și măiestria bucătarului nostru. Servim aici bucate gustoase, pregătite cu ingrediente naturale, din zonă.

 • Liniște

  Nobillis este locul în care poți gusta pe deplin liniștea, departe de forfota orașului, la înălțime, în Carpați. Fie că vei prefera să îți petreci timpul citind, lângă șemineu, savurând din vinurile de colecție, fie că vei sta pe terasă, contemplând liniștea și frumusețea naturii, de la noi pleci încărcat cu energie și voie bună.

 • Natură

  Nobillis se află într-un cadru natural protejat, la granița Parcului Natural Piatra Craiului. Peisajul este absolut încântător. Te va inspira în permanență contrastul culorilor, contrastul dintre munții înalți și colinele de la bază și modul în care așezările omenești și-au găsit loc pe aceste meleaguri, cu pante abrupte.

 • Lumea satului

  Nobillis se află în satul Peștera, un sat de munte unde s-au păstrat o serie de tradiții. Casele vechi, acoperite cu șindrilă sau chiar având fațade din șindrilă, sunt specifice locului. Acestea sunt vopsite în culori vii, dând și mai multă viață locurilor. Sunt încântătoare iarna, când zăpada acoperă totul în haina ei albă.

Booking Nobillis


  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  e-mail (obligatoriu)

  Sosire (obligatoriu)

  Plecare (obligatoriu)

  Nr. camere


  + Info

  jud. Brașov, com . Moeciu, sat Peștera, nr. 125C
  tel: 0741 510 255  /  0741 222 492
  e-mail: rezervari@nobillis.ro

  Ținem aproape

  Carpathian Residence

  Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

  X