Facilități

Locul în care te bucuri de vacanță

Pentru noi, servicii la înălțime înseamnă confort la superlativ. Ne dorim să petreci un sejur aparte la Nobillis, de aceea am creat o serie de facilități pe care ți le punem la dispoziție cu multă dedicare și căldură!

Lounge cu șemineu

Lounge-ul este primitor și călduros, are și un șemineu și toate cele necesare pentru a petrece seri de neuitat alături de cei dragi. Este situat la parterul hotelului, iar împreună cu livingul din apropiere, pun la dispoziția oaspeților noștri un spațiu intim, cochet, unde puteți savura în liniște diverse sortimente de cafea, băuturi și cocktailuri alcoolice și nealcoolice.

Sala de conferințe

Sala de conferințe are o capacitate de până la 60 de persoane, fiind un loc potrivit pentru desfășurarea de conferințe, teambuilding-uri, traininguri sau cocktailuri. Aceasta este multifuncțională, fiind dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, salon de coffee-break, mobilier specific sălilor de conferințe cu mese mobile care pot fi ușor mutate în spațiu, în funcție de cerințe și nevoi.

Saune

Design Hotelul pune la dispoziție două saune generoase, una clasică finlandeză, iar cealaltă de tip baie turcească. Lângă spațiul saunelor se află o cameră de relaxare unde te poți deconecta de agitație, savurând în liniște muzica ambientală, pe șezlong, sau petrecând timp cu persoana iubită. Lucrăm deja la modernizarea spațiului dedicat relaxării tale și revenim cu mai multe detalii curând!

Seri târzii alături de cei dragi, la șemineu

Listă completă de facilități incluse

Mic dejun tip buffet

Păstrare valori și bagaje

Parcare supravegheată

Băi dotate cu uscător de păr

Minibar și telefon în fiecare cameră

Televiziune digitală

Internet WI-FI

Acces la sauna finlandeză și la baia de abur

Tir cu arcul, în curte

Club dotat cu biliard și tenis de masă

Colecție de filme și cărți

Loc de joacă pentru copii, atât în interior, cât și în exterior

Consiliere profesională privind traseele montane din Parcul Național “Piatra Craiului” și circuitele turistice din zonă

Listă completă de facilități opționale

Room-service

Păstrare valori și bagaje

Spălătorie

Masaj (este necesară rezervarea în prealabil)

Paturi suplimentare disponibile la cerere

Drumețiile în Parcul Național Piatra Craiului cu ghid autorizat

Mountain-biking sau drumețiile cu bicicleta (necesită închiriere pentru bicicletă)

Saune uscate și umede, la înălțime

Descoperă și activitățile pe care le poți face la Nobillis

Nobillis este locul în care te șimți liber și în care trăiești experiențe la înălțime. Aici ai acces la o varietate de activități menite să îți reîncarce bateriile, să îți aduca inspirație sau doar relaxare. Drumețiile pentru copii sau pentru pasionați în Parcul Natural Piatra Craiului, plimbările pe bicicletă, incursiunile în spațiul tradițional al satului Peștera sau lectura la căldura șemineului sunt doar câteva dintre cele pe care ți le propunem.

Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

X