Evenimente

Evenimentul tău, la înălțime, în inima Munților Carpați

Transformă evenimentele importante din viața ta în momente memorabile. La Nobillis – Carpathian Residence va fi totul la înălțime.

Nunți, botezuri, aniversări și evenimente

Nobillis – Carpathian Residence este promisiunea unei experiențe la înălțime. Rafinament, servicii impecabile, un cadru special, aproape de nori, la 1200 de metri altitudine – aceasta este rețeta noastră pentru organizarea de momente de neuitat.

Team building-uri și conferințe, la înălțime

Teambuilding-urile sunt despre „echipă”, despre „împreună”, despre experiențe menite să fortifice relații și să aducă energie. Având sală de conferință și cadrul natural potrivit, Nobillis este locul perfect de teambuilding pentru echipe de până la 60 de persoane!

Drumetie cu Sebi, Piatra Craciului, Satul Pestera, Nobillis

Tabere pentru copii, grupuri de familii

Copiii iubesc libertatea, adoră să zburde liber prin iarbă, prin poieni pline de flori, în aer curat. Copiii sunt fascinați de viața la țară, de vaci, de oi, de cai. Drumețiile pe munte sunt un moment de eliberare și de bucurie maximă pentru ei. La Nobillis au tot ce le trebuie!

Experiență la înălțime pentru momente de neuitat

Nunți, botezuri, aniversări și petreceri private

Restaurantul hotelului este locul ideal pentru un eveniment restrâns, cochet și intim alături de cei dragi. Restaurantul are o capacitate de aproximativ 50 de persoane, cu terasă inclusiv. Fie că vorbim de nunți, botezuri, aniversări sau petreceri private, ne luăm responsabilitatea organizării unui eveniment unic, într-un cadru natural special, aproape de inima Munților Carpați. Creăm și adaptăm meniul potrivit pentru evenimentul pe care ți-l dorești, întotdeauna cu preparate și ingrediente naturale, din zonă.

Team building-uri și conferințe

În cazul în care ești în căutarea unui loc retras, special pentru conferințe, traininguri sau team building-uri cu echipa, Nobillis este o alegere excelentă. Punem la dispoziție o sală de conferințe care are o capacitate de până la 60 de persoane. Aceasta este multifuncțională, fiind dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, salon de coffee-break, mobilier specific sălilor de conferințe cu mese mobile care pot fi ușor mutate în spațiu, în funcție de cerințe și nevoi.

Tabere pentru copii, grupuri de familii

Nobillis este locul potrivit pentru tabere și activități cu copiii, într-un spațiu natural, prielnic sănătății și dezvoltării celor mici. Punem la dispoziție un loc de joacă și o curte spațioasă pentru desfășurarea diverselor activități. Mai mult, Sebi, ghid montan autorizat, ne va ajuta să explorăm natura, să învățăm lucruri noi despre munții, pădurile și satele din apropiere, să vedem ce înseamnă să supraviețuiești în mijlocul naturii și ne va conecta cu tradițiile satului de munte. Vom participa la activități locale, cum ar fi mulsul vacii și cositul, vom gusta alimente tradițional românești, produse doar cu ingrediente locale și ne vom bucura pe deplin de frumusețea locului! Putem organiza excursii cu bicicleta și drumeții montane pe traseele recomandate de ghizi montani autorizați.

Evenimentul tău la Nobillis

 Contactează-ne pentru detalii și rezervări: 0741 510 255 / 0727 425 960

Descoperă și activitățile pe care le poți face la Nobillis

Nobillis este locul în care te simți liber și în care trăiești experiențe la înălțime. Aici ai acces la o varietate de activități menite să îți reîncarce bateriile, să îți aducă inspirație sau doar relaxare. Drumețiile pentru copii sau pentru pasionați în Parcul Natural Piatra Craiului, plimbările pe bicicletă, incursiunile în spațiul tradițional al satului Peștera sau lectura la căldura șemineului sunt doar câteva dintre cele pe care ți le propunem.

Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

X