Camere

La Nobillis camerele înseamnă o experiență aparte

Este o adevărată încântare să admiri frumusețea munților Carpați de pe terasa camerei tale! Toate camerele și apartamentele noastre au vedere spre Munții Bucegi. Pe toată perioada sejurului vei avea acces la priveliștile minunate și vei putea oberva cum se schimbă natura în fiecare moment al zilei.

Cameră dublă

Toate camerele sunt concepute în același stil, cu accent pe culori calde și imprimeuri florale. Nobillis pune la dispoziție 8 camere duble, fiecare cu o suprafață de 30 mp. Camerele sunt dotate cu televizor LCD, minibar, telefon, acces la internet, paturi suplimentare disponibile la cerere. Băile, realizate în linia culorilor calde, curate, sunt echipate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Toate camerele au vedere înspre munții Bucegi, precum și asupra întregii zone Peștera-Moieciu.

Apartament

Nobillis pune la dispoziție și 2 apartamente, fiecare cu o suprafață de 50 mp. Acestea sunt dotate cu televizor LCD, minibar, telefon, acces la internet, paturi suplimentare disponibile la cerere. Băile sunt realizate în linia culorilor calde, curate și sunt echipate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Fiecare apartament are vedere înspre munții Bucegi, precum și asupra întregii zone Peștera-Moieciu.

Arhitectură și design interior

Arhitectura și designul interior se îmbină într-un mod armonios pentru a crea un mediu plăcut și primitor, de 4 stele. Designul interior a fost conceput în colaborare cu designerii Corina și Sorin Săftescu de la Cass Design. Atenția la detalii se regăsește cu ușurință în toate încăperile și spațiile: culoarea lemnului brun, ornamentele obiectelor de mobilier, tablourile mari care surprind momente și peisaje ce te inspiră, culorile calde și motivele florale, aranjamentele și decorațiunile care au în centru simbolul crinului, simbol pentru confortul și serviciile de înaltă calitate oferite la Nobillis. Piesele de mobilier sunt unice, fiind concepute după creațiile designerilor, iar în sala de restaurant putem regăsi picturi murale autentice.

Petrece Crăciunul la înălțime, la Nobillis Carpathian Residence!

X